RAJA a amânat debranșarea Spitalului Medgidia de la rețeaua de apă

439
Spitalul Municipal Medgidia ar fi trebuit să fie debranșat, ieri, de la rețeaua de alimentare cu apă potabilă. Reprezentanții SC RAJA SA au anunțat însă că au decis să amâne până la sfârșitul lunii debranșarea, în speranța că unitatea sanitară își va achita facturile restante.
"În cursul acestei dimineți (n.r. ieri, 10 august), la sediul societății au fost primite mai multe adrese de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Spitalul Municipal Medgidia și Primăria Medgidia în care ni se solicită amânarea debranșării unității sanitare până la sfârșitul lunii. În această perioadă, în conformitate cu Ordinul Președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 619/02.07.2010, CAS Constanța urmează să vireze în contul unităților sanitare cu paturi sumele aferente efectuării plăților către furnizorii ce au facturile emise până la data de 31.03.2010 neîncasate. În urma analizării acestor solicitări la nivelul ședinței Comitetului Director de la nivelul societății, s-a luat decizia amânării debranșării Spitalului Municipal Medgidia până la data de 31 august 2010", a afirmat Irina Oprea, purtător de cuvânt RAJA Constanța.
În cazul în care, nici până la data respectivă, unitatea sanitară nu-și va achita restanțele, reprezentanții SC RAJA SA spun că vor trece la debranșarea Spitalului Municipal Medgidia la 1 septembrie. Spitalul Medgidia are o datorie de 107.383,53 lei pentru apa potabilă consumată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 August 2010
Stire din Social : Uciși de caniculă
Pagina a fost generata in 1.6911 secunde