RAJA a anunțat câștigătorii concursului "Apa este viaţă"

122959
1
RAJA a anunțat câștigătorii concursului

Articole de la același autor

RAJA Constanța sărbătorește miercuri, 22 martie, Ziua Mondială a Apei, alături de participanții concursului „Apa este viață”, toţi nerăbdători să afle rezultatul efortului depus în scopul salvării naturii. Competiția organizată de compania locală de apă a reunit, luna aceasta, sute de picturi și desene valoroase, care au respectat tema „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume - Fiecare picătură contează”.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, conceptul din acest an a inspirat sute de școlari constănțeni care nu au ezitat să redea, prin idei și culori, pe foaia de hârtie, mesaje cât mai inspirate despre apă. Menţionăm că prin acțiunile derulate în spațiul școlar, compania locală de apă încurajează dezvoltarea activităților care să conducă la protejarea mediului înconjurător, conturând astfel formarea unui comportament ecologic și în rândul elevilor. În cele din urmă, publicul a decis, prin vot virtual, care sunt cele mai apreciate creații artistice. Ca urmare, au fost declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA.

Toate lucrările înregistrate în concurs au fost publicate, începând cu data de 4 martie 2023, în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a putea fi votate de susținători. Premiile micilor artiști constau în: locul I - o trotinetă electrică, locul II - o bicicletă și locul III - un hoverboard, însoțite de câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești. Pentru mențiuni, premiile constau în câte un voucher în valoare de 300 lei, tot de la librăria Cărturești.

Ca și anul trecut, conform Regulamentului concursului, organizatorul - RAJA SA acordă câte o mențiune specială pentru fiecare categorie de vârstă. Câștigătorii concursului „Apa este viață” - ediția 2023 sunt următorii:

Categoria 7 - 11 ani

Locul I - Nadia Ioana Han, lucrarea nr. 52;

Locul II - Sorina Maria Han, lucrarea nr. 51;

Locul III - David Gabriel Trandafir, lucrarea nr. 43;

Mentiune - Luca Ciprian Radu, lucrarea nr. 48;

Mențiune - Antonia Butnaru, lucrarea nr. 124;

Mențiune - Andrei Burlacu, lucrarea nr. 45;

Mențiune specială - Sara Ioana Maloș, lucrarea nr. 79.

Categoria 12 - 16 ani

Locul I - Nadin Marastawi, lucrarea nr. 36;

Locul II - Alessia Boantă, lucrarea nr. 31;

Locul III - Miruna Andreea Ene, lucrarea nr. 35;

Mențiune - Diana Georgiana Doina Pascal, lucrarea nr. 27;

Mențiune - Sofia Coman, lucrarea nr. 33;

Mențiune - Elena Cristina Cernea, lucrarea nr. 20;

Mențiune specială - Carolina Gloria Tuccilo, lucrarea nr.34.

Precizăm că una dintre lucrările transmise și acceptate în concurs a fost descalificată, în urma constatării faptului că voturile au fost obținute prin inducerea în eroare a celor care au votat. Astfel, au fost propagate în mediul online false promisiuni privind diverse acte de caritate pentru cazuri sociale sau diferite donații de fonduri în funcție de numărul de like-uri acumulate. În ceea ce priveşte premierea câștigătorilor, aceasta va avea loc în perioada 3- 6 aprilie 2023 la sediul central al companiei RAJA SA.

Comentează știrea

Nicusor
23 martie 2023
Raja

Si pretul ptr 1mc de papa cind scade? Platesc la mai mult decit la enel.si acele " pirderi" de ce nu le scrieti pe factura?

Pagina a fost generata in 0.6528 secunde