Reduceri la taxe pentru unii proprietari de autovehicule

505
Reduceri la taxe pentru unii proprietari de autovehicule - reduceri-1642009362.jpg

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, contribuabilii care dețin utilaje și autovehicule concepute și construite pentru transportul de materiale de construcții și de alte mărfuri și care utilizează drumurile publice beneficiază de o reducere de 10% din valoarea taxei de folosire tramă stradală. Atenție! Bonificația respectivă se acordă numai dacă întreaga sumă datorată se achită integral până la data de 31 ianuarie 2022.

Pe această cale, precizăm că, atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot achita taxa de folosire tramă stradală prin următoarele modalități: la ghișeele agențiilor fiscale SPIT, prin serviciul Westaco Express la staţiile OMV Petrom și magazinele Inmedio sau prin ordin de plată, în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631.

În acest caz, eliberarea autorizației se efectuează doar la ghișeele agențiilor fiscale. Totodată, plățile pot fi efectuate și online, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, cu sau fără autentificare în aplicația e-Tax. În ceea ce privește verificarea autenticității autorizației de circulație emisă, aceasta se poate efectua pe site-ul SPIT, la secțiunea „Servicii online”, unde daţi click pe „Verifică Document Emis”, apoi pe „Autorizații Circulație”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5037 secunde