Regulile Ruletei Online - pentru jucători începători și avansați

841
Regulile Ruletei Online - pentru jucători începători și avansați - gambling20011291280-1582032133.jpg

Articole recomandate

Regulile de pariere la Ruletă. Diferite variante de joc și avantajul jucătorului față de cazinou.   




Ruleta – probabil unul dintre cele mai vechi casino jocuri și cu siguranță, cel mai controversat. Mulți au crezut că pot înșela Roata Diavolului, unii chiar au reușit. Mulți au căutat logica în mișcarea bilei, unii chiar au reușit. Oare există o formulă magică sau o strategie, care ne poate arăta numărul norocos sau totul este la pură întâmplare. În zilele noastre jocul de ruletă este mai accesibil decât oricând. Citiți despre ruletă online pe pagina https://www.cazinouri.info/ruleta/ și puteți încerca câteva jocuri, bazându-se pe ghidul pe care vi-l oferim aici.


De obicei, jucătorii noi sunt puțin confuzi la prima privire. De aceea este foarte important să înțeleagă diferența dintre variantele de jocuri de Ruletă. Există câteva variații, care au diferențe mici, dar foarte semnificative, când vine vorba despre avantajul Casei față de parior.

Cea mai populară variantă de joc este Ruleta Europeană, care conține un singur 0. Există numeroase opțiuni de pariere disponibile, indiferent dacă jucați ruletă online sau offline. Puteți paria pe numere simple sau pe diverse grupuri de numere. Tipurile de pariuri pe care le puteți face au cote diferite și plăți diferite. Pariurile pe care le puteți face pot fi clasificate în general în pariuri interne, externe și anunțate. Orice pariu plasat pe numerele de pe masă de ruletă, în interiorul grilei, este cunoscut sub numele de pariu intern. Acestea au, în general, cote mai mici și, ca atare, plăți mai mari decât pariurile exterioare. Un pariu pe un singur număr este cunoscut ca un pariu simplu, iar acesta acordă cea mai mare sumă de 35:1. Alte pariuri interioare sunt: pariul pe colț, linie, pe coloană, pe trei numere sau pe șase linii.

În timp ce pariurile din interior sunt plasate pe numerele din interiorul grilei de pe masa ruletei, pariurile externe sunt plasate pe zonele din afara grilei. Deoarece aceste pariuri acoperă mai multe numere, aveți șanse mai mari de a câștiga. Cu toate acestea, șansele mai bune înseamnă și faptul că plățile sunt mai mici, decât cele obținute de la pariurile din interior. Pariurile exterioare sunt: roșu/negru, par/impar, mare/mic. Câștigurile sunt plătite 2:1.

A treia variantă de pariuri sunt pariurile anunțate. Acestea sunt pariuri speciale ce pot fi găsite dacă deschideți-i panoul Racetrack. Veți obține acces rapid și simplu, în cazul în care jucați online. Variante de pariuri anunțate sunt Vecini cu Zero – un pariu cu 9 cipuri și acoperă 0 și cele 7 numere de o parte și cealaltă a acestuia sau O Treime din Roată – care cu 6 cipuri acoperă 1/3 din roata ruletei. Mai există Orfani, Joc Zero și altele.

O variantă de Ruletă este cea franceză, care are o regulă suplimentară, în favoarea jucătorului – La Partage sau En Prison. La Partage este regula care vă oferă posibilitatea să vă recuperați jumătate din pariul pus pe masă în cazul în care bila aterizează pe 0. Însă, En Prison este o opțiune prin care pariul vostru rămâne prins pe masă, în cazul în care bila cade în buzunarul cu 0. Nu veți pierde acest pari ci jucați cu același pentru următoarea runda. Ambele variante vă oferă un avantaj mai mare față de Casă. Aceste reguli se pot găsi în special la Ruleta Franceză.

Ruleta Americană este potrivită pentru jucătorii mai experimentați sau cei care doresc și mai multă adrenalină. Aici sunt valabile toate regulile de pariere ca și în cazul ruletelor Europeană și Franceză (mai puțin regulile speciale ale Ruletei Franceze), dar există un buzunar suplimentar cu 00. Acesta va scade avantajul față de Casa semnificativ.

Avantajul Casei se măsoară printr-un coeficient, numit Procent de Returnare la jucător (RTP). Acesta arată cât la sută din suma pariată va îi reveni jucătorului pe o anumită perioadă de timp. În cazul Ruletei Europene și cele Franceze RTP-ul este de 97,3%. Acesta înseamnă că Sala de jocuri de noroc sau operatorul online au un avantaj față de parior mai mic de 3%. În schimb Ruleta Americană oferă un avantaj mai mare pentru cazinoul, și anume aproximativ 5%, RTP-ul fiind de 94,7%.

De ce există buzunarul cu 0? Acesta reprezintă o asigurare pentru cazinou. De fiecare dată când bila cade în buzunarul 0, jucătorii își pierd automat toate pariurile (mai puțin la Ruleta Franceză). Astfel, pe termen lung, cazinoul câștigă un avantaj față de jucătorii. Dacă nu ar exista un buzunar zero, după un număr mare de jocuri jucate, cazinoul nu ar fi avut nici un profit, nici o pierdere de bani. N-ar avea din ce să existe! Banii câștigați de unii jucători vor fi aceiași pe care i-au pierdut alții.

Cu toate acestea, dacă există cel puțin un buzunar 0, cazinoul va avea un avantaj mic, dar totuși un avantaj asupra tuturor jucătorilor. Astfel, pe termen lung și după un număr foarte mare de jocuri realizate, cazinoul va putea profita din ruletă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2922 secunde