REÎNCEP PROTESTELE! Oamenii ies în stradă, diseară, împotriva Guvernului Tudose

230
3
REÎNCEP PROTESTELE! Oamenii ies în stradă, diseară, împotriva Guvernului Tudose - 7414797mediafaxfotoalexandrudobr-1498994900.jpg

Articole recomandate

 Zeci de oameni au anunțat pe rețele sociale că vor ieși din nou în stradă, în această seară, pentru a le arăta politicienilor că nu sunt de acord cu noul guvern instalat la Palatul Victoria, dar nici cu unele decizii ale Curții Constituționale.

Printre acestea: desființarea noțiunii de conflict de interese pentru funcționarii publici, desființarea infracțiunii de tentativă la abuz în serviciu, precum și cenzurarea opiniilor concurente ale judecătorilor CCR.

În București, protestatarii sunt așteptați în Piața Victoriei, la ora 19. Ei vor pleca în marș spre Piața Romană, Universitate, Parlament și Curtea Constituțională. Alte proteste sunt anunțate în Arad și Cluj-Napoca.  

Comentează știrea

Omul
2 iulie 2017
Lui Doamne ajută !

Ferească Dumnezeu de oamenii fărădelegilor, de oamenii care ș-au pus în minte să facă ce vor derbedeii care au ieșit în stradă și în iarnă, acei derbedei, oameni fără nici un program, dar ies pentru banii pe care îi dă söröș georgică, söröș georgică are bani, banii acestuia sunt cheltuiți pe ce " apă nu curge ", adică banii sunt cheltuiți fără a face ceva util, ci sunt cheltuiți pentru a satisface capriciile unor minți bolnave de a acapara puterea politică și pe urmă jaful la drumul mare, pentru că au mai rămas bogații ne mătrășite, vrăfuite, furate, însușite de toți care ne "curtează" țara și ne "iubesc" atât de mult încât le "ard călcâiele" după noi, românii, dar asta doar până ne chielesc bogățiile și după aceea, ne lasă cu "burta la soare", ca femeia regulată și lăsată cu "ochii în soare"! Hoții și derbedeii îi scot în stradă pe unii pe alții, fraierii iau niște bani și tot ei rămân, sunt lăsați ca și în iarnă cu "fundul în prag", către sfârșitul mitingurilor, în locul banilor, le strângeau fructe în cutii mari de carton, pentru prostime, fraierime și în felul acesta, s-a stins fierbințeala ieșirii în stradă! Acum istoria banilor se repetă, este vară și este nevoie de : bani și circ !

Creștin
2 iulie 2017
Pentru gay !

Poate sar în ajutor și gay, lgbt, cu, culorile specifice și pe urmă încăierare ca zilele trecute, la Cluj Napoca !? Farmecul : banilor, pâinii și circului, nu este complet fără o încăierare de zile mari, adică : progay și antigay ! Succes la încăierare și păruială !

Mine
3 iulie 2017
.

Dorinta lor:guvernul iohanis...mai sunt 3 ani pana la alegeri..usurel cu pianul pe scari

Pagina a fost generata in 0.6156 secunde