Revelion 2020 în Piața Ovidiu. Muzică și artificii spectaculoase, în noaptea dintre ani, pentru constănțeni

1913
Revelion 2020 în Piața Ovidiu. Muzică și artificii spectaculoase, în noaptea dintre ani, pentru constănțeni - fotofondrevelion-1577679621.jpg

Articole de la același autor

Noaptea dintre ani este magică. Și, conform tradiției, trebuie sărbătorită cu multă veselie, șampanie și alături de cei dragi. Constănțenii care rămân în oraș sunt așteptați să petreacă Revelionul în Piața Ovidiu, cu muzică, luminițe, artificii și posibil chiar și câțiva fulgi de nea.


Autoritățile locale au pregătit o petrecere de pomină în centrul vechi al municipiului, cu artiști renumiți și un impresionant spectacol de artificii. Nume mari vor urca pe scena din Piața Ovidiu începând cu ora 22.00. Vor cânta Ștefan Bănică și Andra, iar cei de la Voltaj vor încinge de-a dreptul atmosfera. Numărătoarea inversă va fi urmată de un show uriaș cu artificii. Accesul la spectacolul din Piața Ovidiu este gratuit.


Restricții de circulație în zonă
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii în colaborare cu forțele de ordine vor lua măsuri care vizează asigurarea unui climat de siguranță. Astfel, până pe 3 ianuarie, la ora 9.00, sunt blocate mai multe artere de acces. Este vorba despre intersecția străzii Traian cu strada Sulmona, intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona, intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona, intersecția străzii Ecaterina Varga cu strada Vasile Alecsandri și intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu;


În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu. Totodată, între 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020, între orele 20.00 și 2.00, vor fi restricționate intersecția străzii Crângului cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989, intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș, intersecția străzii Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga, intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona, intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona "Lupoaică"), intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș. De asemenea, strada Remus Opreanu este închisă de la intersecția cu bulevardul Regina Elisabeta până la intersecția cu strada Crângului, pe bulevardul Regina Elisabeta nu se circulă de la strada Revoluția din 22 Decembrie 1989, cum nu se poate intra nici pe strada Mihai Eminescu, în zona Judecătoriei Constanța.


În plus, de marți, 31 decembrie 2019, de la ora 8.00, și până miercuri, 1 ianuarie 2020, la ora 2.00, se va restricționa accesul în zona de parcare de pe strada Arhiepiscopiei, între strada Crângului și Piața Ovidiu. Accesul riveranilor va fi permis în zona afectată de restricții.


Program prelungit la autobuzele CT Bus
Mijloacele de transport ale CT Bus vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 42, 43, 44, 48, 51, 101C vor circula până în data de 1 ianuarie 2020, ora 2.00, având cap de linie Poarta 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2019
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2020?
Pagina a fost generata in 0.4217 secunde