Revitalizare urbană în zona CET, trotuare refăcute, parcări amenajate

192
Revitalizare urbană în zona CET, trotuare refăcute, parcări amenajate - revitalizareurbana-1588612527.jpg
O mare parte din zona CET s-a transformat, în urma lucrărilor edilitare desfășurate de Primăria municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL. Șantierul imens a devenit un spațiu public urban orientat către comunitate.

Astfel, cele trei luni de intervenții asupra domeniului public s-au materializat în 8.542 de metri pătrați de carosabil asfaltat, 674 de metri pătrați de trotuare reabilitate și 172 de noi locuri de parcare. Pe aleea Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Au fost realizate noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje în parcările amenajate, în zona centrului comercial, în dreptul blocului C3, în dreptul blocului C4 și în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2.

Paralel, pentru creșterea eficienței utilizării spațiului public urban, au fost resistematizate parcările situate pe aleea Egretei, între blocurile AV7, AV6, AV5, AV4, în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2, pe terenul cuprins între blocurile C1 și C2, dar și între blocurile AV21 - AV22.

De asemenea, lucrările de modernizare a carosabilului au cuprins și aleile de acces către blocuri, trama stradală fiind reamenajată. Pe aleea Albatrosului, spațiul public urban a fost reorganizat prin recondiționarea carosabilului și noi locuri de parcare au fost date în folosință, în urma demolării garajelor, în zona blocului G3A.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2943 secunde