România Inteligentă: Constanța, smart city: Bibliotecă digitală cu 2.500 de cărți

298
România Inteligentă: Constanța, smart city: Bibliotecă digitală cu 2.500 de cărți - biblioteca-1637942111.jpg
Constanţa tinde să devină smart city, iar unul dintre proiectele pe care Primăria le-a dus la bun sfârşit în această direcţie este "Constanţa citeşte"


Vorbim despre o bibliotecă online cu peste 2.500 de cărţi digitale în format audiobook, videobook sau ebook, care este la dispoziţia elevilor şi profesorilor din oraş, în mod gratuit.

Biblioteca virtuală poate fi accesată pe telefon, tabletă, laptop sau desktop, pe baza unor coduri unice de acces, transmise părinţilor prin intermediul cadrelor didactice.

Printre cele 2.500 de cărţi găsim titluri din bibliografia anilor de şcoală, capodopere ale literaturii universale, dar şi lucrări de psihologie şi dezvoltare personală.


De asemenea, Primăria Constanța anunță surprize plăcute pentru toți copiii.

"Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a început astăzi distribuirea cadourilor de Crăciun pentru copiii din oraș.

Potrivit Antena3.ro cele peste 32.000 de cutii cu dulciuri, cărți de colorat și de lectură vor ajunge, în scurt timp, la toți școlarii și preșcolarii din municipiul Constanța.

Cutiile conțin și cartoline ce au inscripționate coduri de acces pentru cărți audio pe site-ul www.constanta-citeste.ro , dar și kit-uri pentru globuri de Crăciun pe care copiii le pot confecționa singuri.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3741 secunde