România se topeşte la propriu! Directorul ANM anunţă unde se vor înregistra 40 de grade Celsius

153
1
România se topeşte la propriu! Directorul ANM anunţă unde se vor înregistra 40 de grade Celsius - vreme-1660832135.webp
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat în exlusivitate  că urmează zile cu temperaturi caniculare pentru România ce vor atinge 40 de grade Celsius, în special în zona de vest a ţării, potrivit Antena3.ro


Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării, însă se va menține călduroasă în unele regiuni.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunţat că temperaturile vor fi caniculare, iar mâine va fi cea mai călduroasă zi din această săptămână.

"Mâine este posibil să consemnăm cele mai ridicate valori, 39-40 de grade, în partea de vest a ţării. De altfel, mâine va fi cea mai călduroasă zi din această săptămână, valorile de temperaturi la nivel naţional înregistrându-se între 28 până la 38 de grade.


Vorbim de disconfort termic ridicat în partea de vest şi sud a ţării, acolo unde şi indicele de temperatură-umezeală va depăşi oragul critic de 80 de unităţi. Şi astăzi o vreme călduroasă.

De altfel, până mâine ştim că este în vigoare avertizarea meterologică de cod galben, în partea de vest şi sud a ţării ce vizează canicula şi disconfortul termic ridicat. Astfel, ne aşteptăm la temperaturi, în partea de vest, sud-vest a ţării, de până la 38 de grade (...)


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde