Rosiem House, o oază de liniște și relaxare

748
4
Rosiem House, o oază de liniște și relaxare - rosiem-1436710297.jpg

Articole de la același autor

Litoralul românesc poate fi destinația ideală atunci când vrei să îți reîncarci bateriile după multe luni de muncă. La Techirghiol, te poți răsfăța cu diverse tratamente de relaxare și nu numai.

Rosiem House este un centru de sănătate care pune la dispoziție opt camere duble și două apartamente, o terasă cu 12 șezlonguri și jacuzzi, având prețuri accesibile pornind de la 155 lei per cameră dublă. În plus, centrul oferă diverse tratamente cu nămol sau diverse tratamente pentru relaxare. În cadrul centrului activează cadre medicale specializate care pot asigura analize și tratamente prin biorezonanță.

De asemenea, Rosiem House pune la dispoziție doritorilor și aparate performante de masaj, precum patul de masaj cu bile de jad, perfect pentru coloana vertebrală.

"Toți cei care ne-au trecut pragul au fost foarte mulțumiți de serviciile noastre și ne-au recomandat mai departe. Majoritatea dintre ei s-au întors la noi în fiecare an. Oaspeții noștri spun că au ales să revină datorită faptului că s-au simțit aici ca într-o oază de liniște și relaxare", a declarat Eduard Schmilevschi, administratorul centrului.

Pentru programări și rezervări, puteți suna la telefoanele 0723.541.861 sau 0721.167.031. 

Comentează știrea

Emma
13 iulie 2015
Nesimtit mincinos

Tata, am deschis de nici un an de zile, cum minti ca revin turistii an de an. Nu-ti e rusine deloc?

Claudia
13 iulie 2015
Reclama

Cat costa un articol de reclama ca acesta?

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Viorel
13 iulie 2015
Rosiem House

Ema, daca intr-adevar esti tu, este doar o eroare de exprimare ... Eu personal, am promis ca voi reveni ! Sunt convins ca si alti oaspeti au facut la fel ...

Răspuns la: Nesimtit mincinos
Adăugat de : Emma, 13 iulie 2015
Tata, am deschis de nici un an de zile, cum minti ca revin turistii an de an. Nu-ti e rusine deloc?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8168 secunde