S-a prelungit termenul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani

252
S-a prelungit termenul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani - x-casare-1693467858.jpg
Primăria Constanța vă anunță că încă vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani, în schimbul a 3.000 de lei. Potrivit reprezentanților municipalității, sesiunea de înscriere s-a prelungit până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59. „Persoanele interesate pot găsi instrucțiuni privind modalitatea de creare cont și înscriere, accesând următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. De asemenea, persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a municipiului Constanța, unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare. Le recomandăm constănțenilor care dețin astfel de autovehicule, să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3.000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit”, au precizat aceştia.

După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, care vor fi invitate la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.

După încheierea contractului de finanțare, autovehiculului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului. Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la 0241.485.807. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1654 secunde