Cea de-a V-a ediție a Forumului „Water Loss Balkans” și-a deschis porțile, astăzi, la Constanța

340
Cea de-a V-a ediție a Forumului „Water Loss Balkans” și-a deschis porțile, astăzi, la Constanța - 6ad872d2dcee4b6e9f43de25a35f4d40-1693467665.jpg

Articole de la același autor

În aceste momente, la Pavilionul Expozițional, are loc deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Forumului „Water Loss Balkans”, care se va desfășura la instituție, în perioada 31 august - 1 septembrie 2023.

La conferința de presă de deschidere participă Yasin Torun, Ionel Tescaru, Safak Bașa, Venera Vlad, Tatsuo Kitawaga, Ilie Vlaicu, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și managerul SC RAJA SA, Aurel Presură.

Cu această ocazie, Ilie Vlaicu, președintele Asociației Române a Apei a declarat următoarele: „În Romania se gestionează unul din programele foarte mari de investiții. În condițiile schimbărilor climatice, problema pierderilor de apă devine esențială. RAJA Constanța gestionează cu eficiență pierderile mari de apă”.

Aurel Presură: „Domnul primar Vergil Chițac participă în fiecare săptămână la toate activitățile de analiză. Suntem conştienți de responsabilitatea care ne revine față de abonați și nu numai”.

Ionel Tescaru, președinte Autoritatea Națională de Reglementare și Servicii Publice din România: „Este o temă nouă pe piața serviciilor de apă de câțiva ani. Eliminarea pierderilor de apă reprezintă, de fapt, o gestionare a resurselor. Încurajam toate proiectele în domeniu și îmi doresc ca RAJA Constanța să devină un exemplu pentru operatorii din țară. Sunt sigur că proiectul va avea succes și modelul RAJA va fi un exemplu. Vă urez mult, mult succes!”

Vergil Chițac: „Am onoarea să salut la Constanța deschiderea acestui forum. Pierderile de apă sunt o problemă majoră nu numai pentru Romania, ci și pentru celelalte țări balcanice, pentru Europa și întreaga lume. RAJA SA este cel mai mare operator care deservește milioane de consumatori. A transformat compania într-un model de bune practici. A fost și este un lider în rândul companiilor de profil. Este cea mai veche în domeniu, cu rădăcini puternice în istorie. Preocuparea este continuă și perserverenţă în domeniu în rândul autorităților. Desigur, lucrurile acum se fac la alți parametri și la alt nivel de tehnologizare”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.778 secunde