S-a redeschis Baby Zoo, proiectul pentru copii, de la Microrezervația Constanța

296
S-a redeschis Baby Zoo, proiectul pentru copii, de la Microrezervația Constanța - babyzoomicrorezervatie2-1591725264.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii cu copii cu vârste între 5 și 10 ani sunt așteptați să se bucure de jocurile puse la dispoziție în cadrul programului "Baby Zoo", din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Acest proiect, derulat în ultimii trei ani în cadrul complexului, este redeschis săptămâna aceasta, punând la dispoziția vizitatorilor mici activități atât de interior, cât și de exterior, care vizează educația ecologică, protecția mediului și a animalelor.

"Programul este zilnic, între orele 11.00 - 14.00, iar accesul se face pe bază de programare și în condițiile impuse de reglementările împotriva difuzării pandemiei de Covid-19", au precizat reprezentanții complexului muzeal.

Spațiul dedicat "Baby Zoo" este în cadrul Microrezervației, în fosta zonă de echitație, iar copiii pot găsi aici jucării de dimensiuni mari, jocurile copilăriei, dar și machete de animale, iepurași și păsări, pentru a se familiariza cu prezența acestora. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iunie 2020
Stire din Eveniment : Programul RAR Constanța de Rusalii
Pagina a fost generata in 0.4535 secunde