S-a schimbat programul de vizite în Spitalul Judeţean Constanţa. Când vă puteţi vizita rudele bolnave

958
S-a schimbat programul de vizite în Spitalul Judeţean Constanţa. Când vă puteţi vizita rudele bolnave - x-vizite-spital-1678801636.JPG

Articole de la același autor

Pentru că numărul de cazuri de gripă şi viroze respiratorii a mai scăzut, în ultima vreme, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a decis să extindă programul de vizită la 4 ore/zi în timpul săptămânii şi 6 ore/zi, în weekend. Astfel, începând de miercuri, 15 martie, accesul vizitatorilor în unitatea sanitară va fi permis de luni până vineri, între orele 13.00-15.00 şi 16.00 -18.00 iar în weekend, de la 12.00 la 18.00. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Crina Kibedi,

în secţia Anestezie Terapie Intensivă vizitatorii vor avea acces zilnic între orele 13.00-15.00, durata vizitei fiind de cel mult zece minute. În celelalte secţii, durata vizitei este de maximum 30 de minute.

În continuare, vizitatorii sunt rugaţi să respecte o serie de măsuri: să poarte echipamentul de protecţie pus la dispoziţie gratuit de către spital; să nu vină la vizită dacă prezintă semne clinice de infecţii acute; să respecte instrucțiunile personalului privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infecţiilor.

Totodată, este interzis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţii respiratorii acute, a celor care sunt în stare de ebrietate sau au consumat substanţe halucinogene. Pentru a se evita supraaglomerarea saloanelor, vizitarea pacienţilor se face pe rând, acolo unde sunt până la trei paturi. În saloanele cu 4-6 paturi pot fi vizitaţi maximum doi pacienţi în acelaşi timp, iar în saloanele cu mai mult de şase paturi, pot intra la vizită cel mult trei aparţinători. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2207 secunde