S-au strâns peste 100.000 lei pentru victimele incendiului de pe strada Grindeanu

277
S-au strâns peste 100.000 lei pentru victimele incendiului de pe strada Grindeanu - incendiujustitiei-1642414735.jpg

Articole de la același autor

Departamentul Social Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului a demarat, în ziua de Crăciun, în parohii și mănăstiri o colectă în bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul izbucnit în noaptea de 15 spre 16 decembrie la subsolul blocului situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 6 din Constanța.

Printre cele 150 de familii afectate de acest incendiu se numără și două familii de clerici: familia preotului Claudiu Banu, cu patru copii, și familia diaconului Alexandru Cojocaru, tot cu patru copii. În urma colectei s-a donat către asociația de locatari suma de 111.453 lei. Cei care vor să sprijine în continuare pot dona în contul Asociației de Proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu Nr. 6, IBAN: RO77BTRLRONCRT0525818102.

Un alt incendiu, în urma căruia opt familii au rămas fără adăpost, a izbucnit în ziua de 3 decembrie, în cartierul Justiției din Constanța. Un creștin care s-a implicat mult, dar care dorește să își păstreze anonimatul, împreună cu parohia „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța, prin pr. Jean Ion, a reușit să ridice la roșu (BCA, saci de mortar, cherestea, lemne și acoperiș) trei dintre cele opt case afectate de incendiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3158 secunde