"Să dăruim bucurie" - tabără formativă pentru 30 de tineri din Constanța

74

Articole de la același autor

În perioada iulie - noiembrie 2013, în Constanța, la sediul Fundației "Giovanni Bosco" și în stațiunea Sinaia, vor avea loc mai multe activități destinate tinerilor. Acestea se desfășoară în cadrul proiectului "Să dăruim bucurie", finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și implementat de Fundația Giovanni Bosco din Constanța.
Proiectul a primit finanțare prin Concursul Național de Proiecte de Tineret 2013 și are ca obiectiv dezvoltarea participării civice prin consolidarea unui grup de tineri, care să învețe să își pună în practică inițiativele, să promoveze voluntariatul și să se implice în mod activ în viața comunității.
Vor fi implicați, în total, 30 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 10 și 35 de ani, care vor participa la tabăra formativă (întâlniri formative, vizite la obiective turistice, activități în aer liber pe munte, jocuri de echipă, planificarea activităților ce vor avea loc după întoarcerea acasă, team-building), voluntariat cu tineri și activități (activități spor-tive, șah, pictură, teatru, etc, se vor desfășura la sediul nostru, la centre de plasament, pe plajă). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde