298 de locuri de muncă în străinătate, disponibile prin Eures

436
298 de locuri de muncă în străinătate, disponibile prin Eures - tir-1375505746.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța propune, prin portalul Eures, 298 de locuri de muncă în străinătate. Oferta include posturi în opt țări din Europa atât pentru muncitori, cât și pentru persoane cu studii superioare.
Potrivit consilierului Eures, Elena Pană, în Austria sunt disponibile zece muncitori calificați sau necalificați în domeniul forestier, în Belgia se caută un manager de proiect și un analist programator, în Germania - 45 de bucătari, zece manageri de restaurant 25 de specialiști IT, 30 de ospătari, 30 de barmani, 30 de locuri pentru personal de serviciu și patru operatori de mașini mase plastice, în Norvegia - un inginer structural, un senior inginer operațiuni de foraj, un senior inginer electric, patru senior inginer submarin, doi ingineri structurali, un senior inginer proces, un inginer calitate, un inginer electric, un inginer mecanic, un senior inginer automatizări, un expert achiziții, un controlor documente, un inginer tehnic siguranță, în Polonia - patru analiști AR (departamentul de angajamente), în Republica Cehă - zece muncitori la manipularea mărfurilor cu ajutorul stivuitorului, în Slovacia - șase lucrători cu mașini de cusut și în Ungaria - 75 de șoferi de camion internațional.
Pentru informații suplimentare persoanele interesate sunt așteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanța, strada Lacului nr. 14, compartiment Eures, situat la mezanin, tel. 0241/481.553.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9198 secunde