Salarizarea unitară ar putea fi schimbată

347
1
Salarizarea unitară ar putea fi schimbată - salarizarearovanaplumb-1424189790.jpg

Articole de la același autor

Salarizarea unitară va fi schimbată, anul următor. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunțat că Guvernul și-a propus ca, în 2015, să revizuiască Legea 284/2010 privind salarizarea unitară, astfel încât aceasta să fie aplicabilă din 2016.

"Ne-am propus ca, anul acesta, să revizuim Legea salarizării unitare. Ce pot să vă spun este că acum două săptămâni, la nivelul Guvernului, s-a creat un grup de lucru, care a fost aprobat prin memorandum, grup format din reprezentanți ai ministerelor Dezvoltării și Administrației, Finanțelor și Muncii, astfel încât, în momentul în care scoatem o viziune clară în ceea ce privește modalitatea de salarizare a administrației publice, să intrăm în dezbatere cu dumneavoastră, cu Asociația orașelor, a minicipiilor, dar și cu celelalte sectoare bugetare - educație, sănătate", a spus Rovana Plumb.

Potrivit acesteia, Guvernul va ține cont de propunerile în acest sens înaintate de primari.

"Vom ține cont de propunerile dumneavoastră, am deja o propunere pe modalitatea de salarizare a administrației publice locale și vom continua dialogul astfel încât, începând cu 2016, să putem să punem în aplicare o nouă viziune în ceea ce privește salarizarea sectorului bugetar în România. Ne-am propus ca obiectiv ca, până la sfârșitul lui 2015, să venim în fața României și a românilor cu o viziune foarte clară în ce privește modalitatea de salarizare. Știm care sunt problemele, știm cât de mici sunt salariile", a mai spus ministrul Muncii. 

Comentează știrea

elena
18 februarie 2015
PENSII

DOAMNA ROVANA PLUMB SA IA IN VEDERE SA ANULEZE IMPOZITAREA PENSIILOR,CARE SI ASA DUPA 50 ANI DE MUNCA NE-AU FOST CALCULATE GRESIT. AM MUNCIT 43 ANI ,PENSIE MICA SI NU DORESC SA MI SE IMPOZITEZE PENSIA PENTRU A AJUTA PE LENESII CARE NU AU MUNCIT O VIATA SI ACUM STAU LA MANA INTINSA. ASTEA SA-I TRACA LA AJUTOR SOCIAL,NU PLATITI DIN IMPOZITAREA PENSIILOR NOASTRE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde