Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, sărbătorită de elevii din şcolile constănţene

4999
Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, sărbătorită de elevii din şcolile constănţene - criminalitate-1684825029.jpg

Articole de la același autor

Timp de patru zile, în perioada 22-26 mai, la nivel național se derulează Săptămâna Prevenirii Criminalității, în cursul căreia polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară o serie de activități informativ-preventive, cu precădere în unitățile de învățământ.

La Constanța, evenimentul a debutat cu o activitate de prevenire pe tema siguranței minorilor, pe care polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire Criminalității au desfășurat-o la Grădinița „Zubeyde Hanim” din municipiul Constanța.

La acțiune au participat peste o sută de minori, cărora le-au fost făcute recomandări cu privire la siguranţa în drum spre şcoală, la şcoală, în mediul online şi atunci când sunt singuri acasă.

Pentru a fi în siguranță, polițiștii le recomandă celor mici să traverseze doar pe trecerea de pietoni, iar, dacă aceasta este prevăzută cu semafor, numai pe culoarea verde. De asemenea, când se deplasează cu un vehicul, ei vor purta întotdeauna, centura de siguranță. Atunci când se joacă, părinţii trebuie să aleagă pentru copii numai locuri de joacă sigure, special amenajate, iar ei nu trebuie să plece de lângă membrii familiei şi să nu discute cu persoane necunoscute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4829 secunde