Scăpați-ne de tânțari! Continuă acțiunile de dezinsecție, la Constanța

384
Scăpați-ne de tânțari! Continuă acțiunile de dezinsecție, la Constanța - continuadezinsectia-1562272275.jpg

Articole de la același autor

Mai multe echipe lucrează, seară de seară, pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiul Constanța. Muncitorii au stropit deja spațiile verzi din stațiunea Mamaia, din cartierele Tomis Plus și Palazu, iar la noapte vor acționa în parcul Tăbăcărie și în cartierul Tomis Nord. Concomitent, platformele de gunoi sunt stropite împotriva insectelor și sunt igienizate. 
Substanța folosită de Primăria Municipiului Constanța este Permoffen Forte, soluție avizată de Ministerul Sănătății și care are o sferă largă de acțiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort. 


Pentru a combate insectele, se folosesc 1,5 litri de soluție pentru 100 de litri apă. Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare sunt încurajați să ia toate măsurile de protecție necesare pentru evitarea contactului cu insecticidele. Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde