Scările spre Plaja Modern, complet refăcute

426
Scările spre Plaja Modern, complet refăcute - scarile-1617126995.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de reabilitare a zonei de promenadă din Constanţa au intrat într-o nouă etapă. Tone de material metalic vor fi utilizate pentru consolidarea treptelor care asigură accesul către plaja Modern. Structura scărilor este modificată pentru a preveni deteriorarea acestora și acțiunea factorilor de mediu.

„Echipele SC Confort Urban SRL intervin în aceste zile asupra scărilor situate în zona de acces dinspre strada Ștefan cel Mare. Treptele sunt stabilizate prin montarea de cofraje de metal. Se fixează părțile componente și se așterne armătura care va fi acoperită cu un strat de beton de cel puțin cinci cm. De asemenea, se îmbracă în metal contratreptele și pereții laterali ai scărilor. Proiectul de recondiționare a scărilor prevede și amenajarea unui suport de sprijin care va facilita separarea fluxurilor de trecători”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

De asemenea, prin amplasarea rigolelor de beton, a fost creat un nou sistem de drenaj al apelor pluviale. Totodată, spațiul verde din jurul scărilor a fost igienizat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6166 secunde