Schimbări în turismul pe litoral. Am putea avea o vară aglomerată pe plaje!

1437
Schimbări în turismul pe litoral. Am putea avea o vară aglomerată pe plaje! - schimbarilitoral-1589182934.jpg

Articole de la același autor

Turismul de litoral după pandemia cu noul coronavirus și ridicarea restricțiilor va întâmpina schimbări pe termen mediu și lung, sunt de părere operatorii de la malul mării.


"Va exista o creștere a cererii din partea clienților. Vom avea, anul acesta, turiști care nu au mai fost de mult timp pe litoral și care vor fi plăcut impresionați. Ca o consecință a pandemiei și a efectelor economice prezente și ulterioare, vom avea o îmbunătățire sensibilă a serviciilor acordate de către furnizori. Va crește grija și responsabilitatea față de client, dar și atașamentul clienților față de locațiile care își arată și își manifestă în mod real grija față de nevoile clienților. Nu în ultimul rând, apar noi nevoi ale clienților legate de siguranță și încredere", este de părere Aurelian Marin, directorul general al unuia dintre cei mai mari touroperatori de pe litoral. Acesta este de părere că este obligatoriu ca voucherele aferente anului 2020 să fie acordate acum, în luna mai, pentru stimularea turismului în România.


În ce privește derularea sezonului estival pe litoralul românesc, specialiștii estimează că, după data de 1 iunie, la mare vom avea deschise majoritatea hotelurilor. Astfel, luna iunie va avea un grad de acoperire satisfăcător, între 1 și 23 iulie va fi un grad bun de acoperire, între 24 august și 10 septembrie va fi vârful sezonului, iar aproximativ două, trei săptămâni din septembrie vor avea un grad bun de acoperire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2745 secunde