Școlile auto se pregătesc să-și redeschidă porțile

325
Școlile auto se pregătesc să-și redeschidă porțile - scolileauto-1588181952.jpg

Articole de la același autor

Restricțiile impuse pe fondul limitării răspândirii coronavirusului au dus la suspendarea activității tuturor școlilor de șoferi, încă din 16 martie, odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență. Astfel, au fost suspendate atât cursurile legislative, cât și orele de șofat.

Având în vedere că autoritățile au anunțat că, la jumătatea lunii mai, încetează starea de urgență, școlile de șoferi din Constanța se pregătesc să-și reprimească cursanții.

De exemplu, Niculae Dicu, patronul Dia Auto, a arătat că, pe 27 aprilie, au început înscrierile pentru noua serie de cursanți.

"Vom începe cursurile legislative pe 11 mai, pentru toate categoriile, plus atestatele profesionale", a afirmat Niculae Dicu.

În schimb, cursanții care se pregăteau să susțină examenele pentru permisul auto nu au încă un răspuns de la autorități cu privire la valabilitatea cursurilor de șoferi.

Reamintim că, încă de la începutul stării de urgență, atât școlile de șoferi, instructorii auto, dar și parte din oficialități, în frunte cu prefectul George Niculescu, au solicitat prelungirea valabilității cursurilor auto de la 12 la 24 de luni, astfel încât viitorii șoferi să nu aibă de pierdut din cauza suspendării cursurilor și a examinărilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3108 secunde