Se asfaltează străzile și trotuarele din Constanța. Lucrări în mai multe zone

466
1
Se asfaltează străzile și trotuarele din Constanța. Lucrări în mai multe zone - seasfalteaza-1446134753.jpg

Articole de la același autor

Mai multe străzi și trotuare din municipiul Constanța intră în reparații și asfaltări. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în luna noiembrie, se vor executa lucrări de întreținere și reparații a tramei stradale, pentru a optimiza traficul. 


Astfel, se va lucra pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe strada Pandurului, pe strada Lahovari, pe strada Portiței și la aleile și trotuarele din zona Complexului din Km 4-5. "Deocamdată se efectuează numai lucrări de întreținere și reparații. Nu vor fi lucrări ample, de modificări ale geometriei drumurilor. Acestea vor fi demarate abia la începutul anului următor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Claudiu Rădulescu, directorul tehnic din cadrul SC Confort Urban SRL. 


Reprezentanții Primăriei Constanța fac un apel la conducătorii auto să sprijine această acțiune și să reducă viteza de deplasare, iar pietonii sunt rugați să meargă cu atenție sporită și calm pe tronsoanele străzilor aflate în lucru.


Comentează știrea

Violeta Popa
30 octombrie 2015
propuneri pentru viitorul candidat liberal la primarie

Eu as avea o propunere si anume sa se deschida in acest ziar o rubrica cu propunerile cetatenilor Constantei, propuneri care sa fie incluse in programul candidatului liberal la primarie. Eu fac urmatoarele propuneri: - interzicerea oricaror noi constructii pe spatiile verzi ramase, care si asa au fost reduse drastic in ultimii ani, si oferirea de avantaje (reduceri de impozite si altele) celor care reabiliteaza constructii vechi cu arhitectura frumoasa. Un plan al primariei de a atrage investitori pentru constructii mari precum Casa cu lei si alte constructii frumoase care ar da caracter Constantei. - toate trotuarele sa fie suficient de largi incat sa mearga trei persoane alaturi si nu ca acum cand pe mai toate trotuarele sunt parcate masini incat nu poate trece decat o singura persoana. Practic, am ajuns sa nu avem pe unde sa mergem din cauza masinilor parcate peste tot si a teraselor construite de restaurante. - reabilitarea urgenta a parcului Tabacarie. Chiar nu vede nimeni ca malurile se prabusesc. In plus, ar trebui plantati mai multi copaci, amenajate ronduri de flori si puse banci pe malul lacului. Vrem sa putem sa ne odihnim si sa admiram lacul dar nu este nici o banca pe malul lacului. De asemenea, ar trebui interzis accesul pentru orice vehicule care pun in pericol pe cei care se plimba prin parc sau facute alei speciale pentru aceste vehicule. - realizarea unor promenade frumoase de-a lungul falezelor din Constanta. Este inadmisibil ca un oras maritim sa nu aiba decat o bucatica de promenada la Cazino. Atat pentru moment dar mai sunt multe altele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde