Se instituie noi modificări de trafic pe bulevardul Tomis. Respectați regulile de circulație!

586
Se instituie noi modificări de trafic pe bulevardul Tomis. Respectați regulile de circulație! - modificari-trafic-1700130840.jpeg
Reprezentanții Primăriei Constanța anunță că, începând de miercuri, 22 noiembrie, se relochează indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu. De asemenea, se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră.

Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța va fi mutat în dreptul Restaurantului „En Provence”, iar cel de intrare în municipiul Constanța va fi relocat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev.

Aceste modificări sunt necesare deoarece sectorul de drum menționat a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanta, în administrarea unității administrativ-teritoriale Constanța.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a reîncadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local. Primăria Municipiului Constanța, prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș.

Prin implementarea noii măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere. În contextul acestor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2348 secunde