Se oprește apa în localitatea Pecineaga

119
Se oprește apa în localitatea Pecineaga - seopresteapa-1637782196.jpg
RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile joi, 25 noiembrie, în intervalul orar 9.00 - 17.00, în localitatea Pecineaga din județul Constanța, pentru executarea lucrărilor de cuplare a noii conducte de aducțiune, cu diametrul de 250 mm, la sursa de apă existentă în localitate.

Investiția este realizată cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) - Contractul de lucrări 19 - Reţele apă Pecineaga, Amzacea. Aducțiune 23 August – Dulcești - Pecineaga. Rețele de canalizare Pecineaga, 23 August, în valoare totală de aproape 55 milioane lei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii din localitatea Pecineaga să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

„Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, mai spun reprezentanţii RAJA. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2047 secunde