Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Demersuri pentru construirea a două creşe noi

438
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Demersuri pentru construirea a două creşe noi - sedinta1-1634892764.jpg
Primarul Vergil Chiţac a convocat, vineri, 22 octombrie, o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Întâlnirea se desfăşoară online. Pe ordinea de zi sunt doar 3 proiecte de hotărâre, toate făcând referire la demersuri privind construirea a două creşe noi în municipiul Constanţa.

Sunt prezenţi 27 de consilieri locali. Proiectul nr. 1 privind modificarea HCL nr. 115/2017 privind transmiterea în folosinţă gratuită către Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a unor imobile situate în municipiul Constanţa a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Câte 27 de voturi au primit şi proiectele de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect pilot – construire „Creşă mică”, pe strada Tineretului nr. 23, şi Proiect – pilot construire „Creşă mare”, pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Târg săptămânal.

Aşadar, în perioada următoare, Compania Naţională de Investiţii se va ocupa de proiecte şi de avizele şi documentaţia necesară pentru începerea construcţiei celor două creşe.

Pagina a fost generata in 0.8866 secunde