Selecție pentru persoanele care vor să lucreze în Germania

206
Selecție pentru persoanele care vor să lucreze în Germania - selectiegermania-1456942703.jpg

Articole de la același autor

Rețeaua Eures, prin intermediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă, propune 40 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfășoare acti-vitate sezonieră în Germania.

Selecția se desfășoară pe 24 martie, la București. Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru meseriile de ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare în domeniu și cunoștințe bune de limba germană (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, precum și cunoștințe de limba germană, nivel 2.

Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.800 euro brut, pe lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1.900 - 2.400 euro brut pe lună pentru posturile de bucătar și de 1.400 euro brut pe lună pentru personalul din industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, a copiei de pe actul de identitate sau pașaport, a C.V.-ului model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf), a cazierului judiciar în original, din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și a unei adeverințe de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5156 secunde