Seniorii din Constanţa, premiați la ei acasă

223
Seniorii din Constanţa, premiați la ei acasă - senioriiconstantei2-1600797128.jpg
Echipele Primăriei Constanța vor ajunge săptămâna aceasta la persoanele care au împlinit 80 și 90 de ani, precum și la cuplurile care aniversează 50 de ani de la căsătorie și au depus documentele în perioada 14 – 21 septembrie.

Sărbătorita acestei perioade a fost doamna Elena. Model pentru toți cei din jur, venerabila doamnă face parte din grupul restrâns al constănțenilor care au trăit un secol. 100 de ani în care a înfruntat seceta, foametea, un război mondial. A trăit în vremuri diferite, în secole şi milenii diferite, dar a învățat să se adapteze de fiecare dată.

Doamna Elena a fost vizitată de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care a îmbrățișat-o, i-a oferit un buchet de flori și a ascultat câteva crâmpeie din povestea tulburătoare de viață a centenarei.

Seniorii Constanței primesc din partea municipalității 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie, 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani și 1000 de lei pentru împlinirea vârstei de 100 de ani.

Pentru a intra în posesia acestor sume, beneficiarii trebuie să trimită pe adresa de mail primarie@primaria-constanta.ro o cerere tip, o copie conform cu originalul a certificatului de naștere, o copie conform cu originalul a cărții de identitate şi o copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie - pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

În situațiile în care doriți să depuneți la ghișeu documentele, o puteți face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri, între orele 8.30 şi 16.30, iar în zilele de joi între orele 8.30 şi 18.30. Pentru relații suplimentare, puteţi suna la Centrul de Informare Cetățeni, la numărul de telefon 0241/485.533.

Atenție, însă, cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9393 secunde