Servicii online la SPIT

124
Servicii online la SPIT - spit-1445410963.jpg

Articole de la același autor

Pentru a evita eventualele aglomerări din cadrul agențiilor fiscale și totodată pentru a beneficia de servicii suplimentare celor oferite la ghișeele instituției, Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța invită constănțenii să utilizeze secțiunea "Servicii online", de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.


Este vorba despre "Etax Mobile", unde puteți face plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ETax Mobile SPIT, dezvoltată pentru Android și iOS, de asemenea, la secțiunea "Plata online a impozitelor", se poate face plata prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției, dar și vizionarea plăților efectuate. Și amenzile pot fi plătite online, prin intermediul cardului bancar. Înscrierile în audiență, la unul dintre șefii de compartimente, se pot face tot online și, tot de pe site-ul SPIT puteți afla în ce stadiu de soluționare se află cererea depusă.


Dacă doriți să obțineți un certificat fiscal, pentru alte scopuri decât pentru înstrăinarea bunurilor, puteți să îl solicitați tot online și tot acolo puteți să verificați certificatul fiscal în baza numărului, a datei de înregistrare a documentului și a cheii de control alocate. Pe site-ul SPIT este posibilă și verificarea autenticității fișei de înmatriculare auto. De asemenea, pot fi opuse online declarațiile de impunere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Social : ANUNȚUL ZILEI DE LA SPIT
Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Social : SPIT CONSTANȚA. ANUNȚ IMPORTANT!
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Social : Anunț important de la SPIT
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Economie : Ce documente fiscale puteți obține on-line
Pagina a fost generata in 2.3701 secunde