SITUAȚIE ALARMANTĂ ÎN SECȚIA DE PEDIATRIE! CEAIUL COPIILOR A FOST OTRĂVIT

401
SITUAȚIE ALARMANTĂ ÎN SECȚIA DE PEDIATRIE! CEAIUL COPIILOR A FOST OTRĂVIT - copilspital3239990013796300-1436856052.jpg

Articole recomandate

Anchetă la Spitalul de Pediatrie din Pitești. În ceaiul care trebuia servit copiilor a fost descoperită o substanță toxică. Din fericire, un medic care a gustat ceaiul și-a dat seama că ceva nu e în regulă, iar cei 200 de copii internați acolo nu l-au băut. Direcția de Sănătate Publică Argeș și Poliția au deschis anchete.


Un medic de gardă a fost cel care a descoperit că ceaiul preparat pentru copiii de la spitalul de pediatrie piteștean nu e bun. A cerut o cană cu ceai și, când a dus cana la gură, a simțit că îi ia gura foc. Alarmat, a chemat și o asistentă să bea. Aceeași senzație. Așa că ceaiul a fost oprit, înainte să ajungă la micuți.

Direcția pentru Sănătate Publică a făcut un control în spital.

"Proba de ceai de ieri este sigilată și s-a luat hotărârea atât de către conducerea spitalului , cât și de DSP să fie sesizată poliția și să se facă o probă toxicologică din ceaiul care a fost consumat ieri dimineață. Medicul ne-a spus că are gustul și mirosul, un miros specific, nu putem spune nimic până nu se fac probele toxicologice", a declarat directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru.

Probele din ceaiul care ar fi trebuit servit copiilor au fost sigilate și trimise la Institutul Mina Minovici, din București. Peste trei zile se vor afla și rezultatele, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5897 secunde