Situație remediată la Grădinița Băltăgești. "Micuții au acum toate condițiile"

432
Situație remediată la Grădinița Băltăgești.

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) Constanța nu a eliberat la începutul anului școlar autorizații sanitare de funcționare pentru toate unitățile de învățământ. Una dintre acestea a fost și Grădinița Băltăgești, unde nu exista apă curentă pentru copilași. Între timp, problemele s-au rezolvat, iar acum unitatea are apă. Așa că, în scurt timp, unitatea școlară va depune și documentele pentru obținerea autorizației sanitare de funcționare. 


Directorul Liceului Tehnologic Crucea, prof. Mariana Dincă ne-a declarat că Grădinița cu program normal Băltagesti este structura liceului, unde învață 18 preșcolari cu vârste cuprinse între trei și șase ani. 


"La sfârșitul anului 2018 grădinița a fost dotată cu un container sanitar, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei. Racordarea la apă și canalizare s-a realizat abia la începutul acestui anului școlar, cu eforturi mari din partea școlii, deoarece satul nu este alimentat la apă și canalizare. Nu putem decât să ne bucurăm că acești micuți au, în sfârșit, toate condițiile pentru a veni cu plăcere la grădiniță. Orice copil care merge la grădiniță trebuie să aibă toate condițiile, dar este foarte greu să le asiguri într-o localitate fără apă", a precizat aceasta. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde