Soarta Festivalului de la Mamaia, incertă

210
Soarta Festivalului de la Mamaia, incertă - printsoartafestivaluluimamaia-1563998140.jpg

Articole de la același autor

Soarta Festivalului "Mamaia" este încă incertă. Deși vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, a anunțat încă din primăvară că Electrecord Production și-a exprimat intenția de a organiza festivalul, deocamdată planurile au rămas în aer. Și nu se știe dacă mai este timp să mai fie făcut anul acesta, în luna septembrie.


Săptămâna viitoare, conducerea Consiliului Județean Constanța se va întâlni cu reprezentanții Electrecord Production și va fi convocată o ședință extraordinară pentru a cere votul consilierilor privind aprobarea parteneriatului cu compania respectivă, care să permită găzduirea Festivalului "Mamaia" la Pavilionul Expozițional.


Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, este sceptic în ce privește oportunitatea realizării festivalului în luna septembrie. "Festivalul trebuie reactivat și, vă spun sincer, îl vom reactiva, dar mă voi consulta și cu colegii mei și vedem ce avem de făcut, dacă îl facem de anul acesta sau în momentul în care va fi gata Teatrul de Vară din Mamaia. Pentru mine ar fi mai convenabil ca, în momentul în care terminăm proiectul cu teatrul, redeschiderea ediției Mamaia să o facem acolo unde a fost dintotdeauna. Deocamdată, vedem dacă îl vom face anul acesta", a declarat Horia Țuțuianu. (A.P.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4514 secunde