Spațiul de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat

171
Spațiul de recreere din cartierul Faleză Nord a fost reamenajat - xrecreerejpg2-1664456927.jpg
La acest moment, zona situată la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja a fost reconfigurată. Potrivit Primăriei Constanţa, locuitorii orașului se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru relaxare, cu mobilier urban nou. De asemenea, infrastructura pietonală a fost modernizată pentru a spori confortul vizitatorilor, iar aleile de acces au fost reconstruite, fiind amplasate borduri și pavele noi. Spațiul verde a fost reamenajat, a fost așternut pământ vegetal și a fost montat sistemul de irigații. În perioada următoare, decorul peisagistic va fi îmbogățit cu arbori și arbuști ornamentali. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2101 secunde