SPIT. Astăzi este ultima zi pentru plata cu bonificație a impozitelor și taxelor locale

224
SPIT. Astăzi este ultima zi pentru plata cu bonificație a impozitelor și taxelor locale - spit11336548134-1364809436.jpg

Articole de la același autor

Mai aveți la dispoziție numai câteva ore pentru a vă plăti taxele și impozitele locale cu reducere. Termenul scadent se împlinește astăzi, 1 aprilie, astfel încât de mâine nu numai că nu veți mai beneficia de bonificație, dar veți plăti și penalizări.


Agențiile Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța Legal mai au numai astăzi program cu publicul până la ora 18,30.
De mâine, nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.


Plățile se pot efectua la toate ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV din municipiu. De asemenea, sumele de plată de până în 50 de lei, aferente fiecărui tip de impozit / taxă se plătesc integral până la primul termen scadent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9924 secunde