SPIT. Ghișeele agenției fiscale nr. 6 se vor închide în momentul întreruperii curentului electric

133
1
SPIT. Ghișeele agenției fiscale nr. 6 se vor închide în momentul întreruperii curentului electric - spit-1453984871.jpg

Articole de la același autor

Pentru efectuarea unor lucrări în zonă, Enel a anunțat că va întrerupe curentul electric, astăzi, pe strada Sulmona, din Constanța. Din această cauză, reprezentanții SPIT ne înștiințează că ghișeele agenției fiscale nr. 6 se vor închide în momentul întreruperii furnizării energiei electrice.

"Ne cerem scuze față de contribuabilii care se vor afla la ghișeele agenției nr. 6 la momentul întreruperii furnizării energiei electrice și îi rugăm să se îndrepte către una din agențiile fiscale deschise până la orele 18,30, respectiv cea din strada Atelierelor nr. 6, cea de la City Park Mall, cea de pe strada Badea Cârțan nr. 3, precum și cea de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, din zona Km 4 – 5", precizează reprezentanții SPIT.

Comentează știrea

Cosmin
28 ianuarie 2016
Bani instant!

Bani instant! Cel mai eficient sistem de castigat bani! Functioneaza! Suntem in plina expansiune acum, pentru ca oamenii ni se alatura zilnic, din ce in ce mai multi! Tu ce mai astepti? Vrei sa castigi bani prin cel mai revolutionar program la ora actuala? Vino imediat in echipa noastra! Te asteptam mai intai sa soliciti toate detaliile, la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Decembrie 2015
Stire din Social : SPIT. ANUNȚ IMPORTANT!
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Social : SPIT expediază somațiile de plată
Pagina a fost generata in 0.6922 secunde