SPIT. Nu vă grăbiți să mergeți la ghișeu, așteptați înștiințările de plată!

363
1
SPIT. Nu vă grăbiți să mergeți la ghișeu, așteptați înștiințările de plată! - spit1421919949-1454503869.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă persoanelor fizice care dețin în proprietate apartamente sau case cu destinația de locuință să achite impozitele și taxele locale aferente anului fiscal 2016, numai după ce primesc înștiințările de plată.

"Recomandarea vine ca urmare a dezinformării opiniei publice cu privire la majorarea impozitelor și taxelor datorate pentru anul în curs, contribuabilii manifestând îngrijorare în acest sens. Atenționăm că impozitele și taxele pentru anul 2016 nu se măresc, rămân identice cu cele aferente anului 2015. De asemenea, datorită faptului că taxa de salubrizare a fost stabilită la 3 lei/persoană/lună, 97,2% din totalul persoanelor fizice vor primi înștiințări de plată cu sume mai mici decât în anul 2015", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Decembrie 2015
Stire din Social : SPIT. ANUNȚ IMPORTANT!
Luni, 02 Noiembrie 2015
Stire din Social : SPIT expediază somațiile de plată
Pagina a fost generata in 0.3464 secunde