Spitalul de Urgență are program normal în această nouă mini-vacanță

311
Spitalul de Urgență are program normal în această nouă mini-vacanță - spitaluldeurgenta-1560546974.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, constănțenii vor beneficia de o nouă mini-vacanță și se vor putea plimba și distra. În cazul în care ieșirile lor se vor complica și vor avea nevoie de asistență medicală, se pot prezenta, ca și până acum, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde activitatea va decurge normal, fără să fie afectată de zilele libere. 


Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non-stop, investigați și după caz, spitalizați. "Pentru că în timpul minivacanțelor, mai ales pe timpul verii, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente, cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără nici un fel de sincope. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din ambulatoriile de specialitate", au precizat reprezentanții unității sanitare.


Astfel, acestea vor închise luni, 17 iunie, consultațiile urmând a fi reluate începând de marți, 18 iunie. Pe această cale, conducerea SCJU Constanța asigură populația că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8275 secunde