Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală

151
Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală - stalpiideiluminat-1626888689.jpg
Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa se asigură zilele acestea că toți stâlpii de iluminat din parc funcționează în condiții optime.

Gata cu rugina și cu firele atârnate! Mai grav este faptul că, în afara deranjului vizual, aceștia reprezentau un real pericol pentru trecători, mai ales pentru copii și animalele de companie. După mult timp în care aceste probleme au fost ignorate, acum se înlocuiesc lămpile necorespunzătoare, se montează capace acolo unde lipsesc, se refac legăturile electrice, se îndreaptă stâlpii înclinați.

„Stâlpii care nu mai pot fi reparați sunt schimbați cu alții noi, astfel încât în Parcul Tăbăcărie iluminatul să fie performant, calitativ și adaptat necesităților de confort și securitate ale constănțenilor. În continuare, vă rugăm să manifestați atenție sporită în zonele în care se lucrează. Dacă observați fire neizolate sau alte defecțiuni, semnalați aceste aspecte la numărul de telefon 0241/550.055 - Dispecerat Primăria Municipiului Constanța”, transmite purtătorul de cuvânt al autorităţilor locale, Ionela Bărboi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.439 secunde