Structurile sportive locale, finanțate de Primăria Constanța

292
Structurile sportive locale, finanțate de Primăria Constanța - structurilesportive-1466699511.jpg
Primăria Constanța a publicat regulamentul pe baza căruia poate acorda finanțări din bugetul municipiului pentru activitățile structurilor sportive locale. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Constanța - www.primaria-constanta.ro, la rubrica transparență decizională - informare și consultare, în perioada 23 iunie - 22 iulie. 


Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind regulamentul până la data de 22 iulie. 


Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris, prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța sau prin email, la adresa evenimente@ primaria-constanta.ro. 


Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/485.893. Materialele transmise vor purta men-țiunea - "Recomandare la regulamentul privind acordarea de finanțări din bugetul municipiului Constanța pentru activitățile structurilor sportive locale". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4168 secunde