"Suntem 50 de oameni în stație, nu a venit niciun autobuz de jumătate de oră!" IARNA FACE RAVAGII ÎN TRAFICUL CONSTĂNȚEAN

3759
5

Articole recomandate

Astăzi este prima zi în care șoferii au simțit pe deplin că iarna și-a intrat în drepturi, la Constanța. Deși inițial au căzut doar câțiva fulgi de nea, treptat ninsoarea s-a întețit, pe asfalt s-a format polei, iar haosul a cuprins întreg traficul. 


Un cititor al ziarului nostru ne-a mărturit că blocajele din oraș afectează și călătorii, căci mijloacele de transport în comun nu mai ajung în stații la orele normale: "Suntem 50 de oameni în stație, nu a venit niciun autobuz de jumătate de oră!", s-a plâns Mihai C.


UPDATE - Este vorba despre o întârziere pe ruta autobuzelor 5-40 și 2-43, cel mai probabil din cauza unui accident produs pe ruta acestora.


Comentează știrea

Cosmin
15 ianuarie 2018
Haos in statiile de autobuz

In statie la policlinica cfr am stat mai bine de jumatate de ora si nici un autobuz,am luat cu greu un microbuz 310 care si ala era full,stateam ca sacii de cartofi

Mario
15 ianuarie 2018
Zapada

Rusine primăriei ca nu s-a ocupat de carosabil pana după amiaza când iese lumea de la servici sa evite ambuteiajele , sa îmi bag pula in PSD si primaria trantorilor pe bani publici !

Faga
15 ianuarie 2018
Fagad

Sa le fie rusine. Iar NEPREGATITI.... Strazile sunt patinuare

Ion
15 ianuarie 2018
Jale

E iarna-e jale!

Vasilesco
15 ianuarie 2018
Iarna nu-i ca vara !

Nu numai PSD este de vina , vina ne apartine tuturora ....se merge cu masina personala si pentru un pachet de tigari la 500 m !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6311 secunde