Super Nanny vine la Constanța! Cum să creștem copii puternici și fericiți

394
Super Nanny vine la Constanța! Cum să creștem copii puternici și fericiți - supernanny-1527180787.jpg

Articole de la același autor

Psihologul Irina Petrea revine la Constanța, pentru o nouă întâlnire cu părinții interesați să-și dezvolte cunoștințele despre creșterea copiilor. Casa de Cultură din Constanța va găzdui, luni, 28 mai, de la ora 17, conferința "Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?". Evenimentul este organizat de Școala și Grădinița Brâncovenească, iar intrarea este liberă. 


Psihoterapeutul Irina Petrea, realizatorul emisiunii TV Super Nanny și colaboratoare a revistei Familia Ortodoxă, îi provoacă pe părinți sau chiar pe bunici la discuții antrenante despre educația celor mici. Conferința se desfășoară sub motto-ul "nu putem gândi o educație bazată pe fuga de durere, ci pe obligația de a-i face față". 


"Pentru a înfrunta această lume, care promite plăcerea și aduce nefericirea, copilul trebuie educat corespunzător astfel încât să deosebească Lumina de falsele lumini, căci marea problemă a omenirii nu este binele sau răul, ci confuzia acestora. Efortul depus de părinți, în familie, trebuie continuat și conjugat în grădiniță și școală în vederea formării de caractere puternice capabile să construiască o societate frumoasă, așa cum spunea Eminescu «educațiunea e formarea caracterului, cultura e educațiunea minții». Școala Brâncovenească, prin educatorii săi, își oferă inima, ca treaptă, noilor generații. Vom reuși, împreună, să zidim o lume spre care Dumnezeu să privească zâmbind! Pentru a oferi la cât mai mulți copii accesul la o educație în spiritul tradiției și credinței strămoșești, taxele noastre pentru grădiniță și clasele 0-8 sunt mici, doar 350 lei pe lună, program standard", precizează Marcel Bouroș, de la Școala Brâncovenească.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Stire din Cetățenești : "Neam unit sau Bucuria de a fi român"
Pagina a fost generata in 0.4915 secunde