Sute de tone de deșeuri adunate în campania "Curățăm Constanța noastră"

189

Articole de la același autor

Aproape 900 de tone de deșeuri au fost adunate în cadrul celei de-a șasea ediții a campaniei de primăvară "Curățăm Constanța Noastră".

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în cele 30 de zile ale lunii aprilie, echipe formate din angajați ai Primăriei municipiului Constanța, reprezentanți ai societății civile, asociații de proprietari, elevi, studenți, cadre didactice, agenți economici, angajați ai societăților de stat, precum și ai companiilor private și-au dat mâna în cea mai amplă campanie de curățenie din oraș.

"S-a acționat în toate cartierele, dar și în stațiunea Mamaia sau pe plajă. Campania nu s-a axat doar pe strângerea gunoaielor, ci și pe refacerea gardurilor distruse din anumite zone, pe înlocuirea geamurilor sau a vitrinelor sparte, au fost zugrăvite fațadele și zidurile. Tot în cadrul campaniei Curățăm Constanța Noastră, au fost plantați peste 200 de arbori, au fost reamenajate șase sensuri giratorii și au fost vopsiți, împreună cu operatorii din turism, 570 de stâlpi de iluminat public. Pentru nerespectarea normelor de curățenie au fost emise aproape 800 de sancțiuni și au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 300 de mii de lei", au mai precizat reprezentanților autorităților locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5526 secunde