Taxa de liniște pentru Mamaia, cine și până când trebuie să o plătească

178
Taxa de liniște pentru Mamaia, cine și până când trebuie să o plătească - taxamamaiasat-1372422697.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii din Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță că luni, 1 iulie 2013, este ultima zi pentru plata taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice.

Taxa va fi achitată de către toți operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale și persoane juridice, care desfășoară activități economice, indiferent de activitatea desfășurată, precum și de contribuabilii care dețin spații de cazare și anume hoteluri, moteluri sau hanuri turistice.

În Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță taxa este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracție de metru pătrat din suprafața utilă deținută.

Declarația de impunere se depune până la data de 1 iulie, dată la care devine scadentă și obligația de plată.

"Declarația privind taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice" și documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Persoane Juridice" - "Documente declarare" - "Taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice".

Plățile se pot efectua la toate ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV din municipiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Sport : Eseuri la nisip, pe plaja din Mamaia
Pagina a fost generata in 1.0418 secunde