RATC introduce linii estivale speciale. Cum poți merge în Mamaia cu 1,5 lei

1156
4
RATC introduce linii estivale speciale. Cum poți merge în Mamaia cu 1,5 lei - statieratcgara5-1371655654.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii care vor veni vara aceasta pe litoral vor putea ajunge din oraș în stațiunea Mamaia cu doar 1,5 lei. Pentru sezonul acesta estival, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța lansează trei linii noi către stațiune și reduce tariful pentru călătoriile în Mamaia la 1,5 lei. Autobuzele vor circula pe noile rute începând de sâmbătă, 22 iunie. Acestea vor pleca de la gară, pe trei trasee diferite și vor ajunge la Hotelul Caraiman de la ieșirea din stațiunea Mamaia.

Este vorba despre ruta 40 Mamaia - de la Gară, pe bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia și până la Hotel Caraiman, 100 Mamaia - de la Gară, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Mamaia și până la Hotel Caraiman și 102 Mamaia - de la Cap de linie 102, pe strada Industrială, strada Cumpenei, strada Dezrobirii, strada Soveja, la Delfinariu, pe bulevardul Mamaia și până la Hotel Caraiman.

Cumpărați bilete din timp!

Prețul unei călătorii este identic tarifului unic pentru transport în oraș cu autobuzele RATC, adică 1,5 lei pe o călătorie. Auto-buzele vor circula între orele 6,00 și 22,00, cu frecvență medie de 20 de minute în zilele de lucru și de 25 de minute în zilele de sâmbătă și duminică. Abonamentele de transport pentru liniile 40, 100 și 102, cele pe toate liniile și gratuitățile sunt valabile și în Mamaia.

Reprezentanții RATC invită călătorii să își cumpere biletul pentru întoarcerea din Mamaia din timp, de la chioșcurile existente în oraș, până la deschiderea punctelor de vânzare în stațiune.

"Prin inițierea acestui proiect, regia vizează introducerea unui transport accesibil pentru constănțeni și totodată, să readucă în atenția acestora conceptul de responsabilizare a călătoriilor pentru a beneficia cât mai mult timp de avantajele unui tarif redus", precizează directorul general al regiei, Ovidiu Cristian Tănase.

Comentează știrea

ovidiu
20 iunie 2013
masuri proastei

O "minte luminata "a putut sa faca asemenea grafice de functionare..Sambata si duminica cand oamenii sunt liberi frecventa scade. Cine va sta in statie 25 minute sa astepte un autobuz cand microbuzul 310 circula din trei in trei minute. Cine alerga dupa 3 iepuri nu prinde nici unul-decit 3 trasee proaste mai bine ar face unul sau doua cu o ritmicitate de cel mult 10 minute.

rusinica
20 iunie 2013
RUSINE- MERCI

a frumos TOVARASI de dimineata la ora 7 la acest articol erau o gramada de mesaje si comentarii si acus ioc..le-ati sters ce nu placea la sefi si lui mazare?.......pai e frumos si bine asa?.atunci de ce dracului ati mai scris online daca va deranjeaza ce comenteaza lumea?.a lingai sunteti sa nu suparati pe sefi....

cristi
20 iunie 2013
constanta?

mazare e PRIMAR LA MAMAIA nu il intereseaza ca iarba pe spatiile verzi se taie odata la 2 luni si atunci e bucuriei in cartier, ca suntem invadati de soparle, serpi, insectecte in iarba plina de resturi alimentare, haine, tampoane pline de sange si de caca aruncate de locuitorii din blocuri case dar si de oamenii strazii, apoi ne mai confruntam si cu maidanezii care sunt agresivi si iarna si vara adica tot timpul anului, ne confruntam si cu agresivitatea oamenilor strazii, .asa ca CONSTANTA NU ARE PRIMAR................d-nul primar are treaba cu CLUBURILE, CARAVANELE DIN MAMAIA......le arunca la mosi si babe un amarat de pachet si ala vai de el, ii minte cu un abonament RATC si ii baga pe aia in faliment spunand ca sunt nerentabili ca FANFARONII CONSTANTEI SA ISI DEZVOLTE AFACERILE CU MICROBUZE INFECTE SI NESIGURE.............asa ca in Constanta e problema .acest oras arata ca o lada de gunoi

rusinica
20 iunie 2013
merci

MERCI REDACTIE PT RASPUNS.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5312 secunde