Șoferul autobuzului RATC care era să plonjeze de pe podul de la butelii nu a vrut să se interneze

154
Șoferul autobuzului RATC care era să plonjeze de pe podul de la butelii nu a vrut să se interneze - fondratc71371569064-1371639564.jpg

Articole de la același autor

Șoferul autobuzului RATC care era să provoace o tragedie pe podul de la butelii nu a rămas internat în spital. Adrian Stoica a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța marți, 18 iunie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. 

"I s-au făcut investigații de specialitate, precum CT, examen cardiologic, dar și neurologic, nedescoperindu-se probleme. Pacientul este hipertensiv. I s-au făcut investigații, a fost văzut de un neurolog, cardiolog. Nu s-au depistat probleme. A refuzat internarea, a plecat pe picioarele lui. Am fi vrut să-l ținem sub observație dar nu a dorit. Nici când a ajuns nu era inconștient. Este posibil ca totul să se fi întâmplat pe fondul căldurii, să fi avut o sincopă, iar în momentul impactului și-a revenit. I se poate întâmpla oricui", a precizat dr. Cătălin Grasa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Reamintim că marți, 18 iunie, Adrian Stoica conducea un autobuz RATC pe strada Cumpenei, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către I.C. Brătianu. Ajungând pe podul de la butelii, șoferului i s-a făcut rău, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în balustrada de protecție a podului, care s-a rupt, autobuzul rămânând suspendat pe firele electrice. După mai bine de jumătate de oră, pompierii de la ISU Dobrogea au reușit să tragă autobuzul, care risca să cadă pe mai multe case ale oamenilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7785 secunde