Taximetriştii din Constanţa, luaţi la verificări de poliţiştii locali

257
Taximetriştii din Constanţa, luaţi la verificări de poliţiştii locali - xtaximetristiidinconstanta-1644578880.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat, săptămâna aceasta, o amplă acțiune ce a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în domeniul transportului în regim taxi, călători și marfă. Au fost aplicate 78 de sancțiuni în valoare totală de 26 693 de lei.

„Printre cele mai frecvente nereguli depistate amintim lipsa ecusonului, înscrisuri neconforme, lipsa listei de prețuri, opririle și staționările neregulamentare, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei steadale. Polițiștii locali se află în permanență în stradă, tocmai pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute. Scopul tuturor activităților desfășurate este crearea unui climat de ordine și siguranță publică”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia recomandă cetăţenilor ca orice problemă întâmpinată să fie semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon 0241/484.2050 și 0341/922.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7054 secunde