Juniorii de la CSS 1-Athletic, trei victorii în Campionatul Naţional de baschet U18

137
Juniorii de la CSS 1-Athletic, trei victorii în Campionatul Naţional de baschet U18 - 1-1644578658.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet juniori U18 CSS 1-Athletic Constanţa a avut un parcurs foarte bun la turneul disputat la sala „Edmond Nicolau” din Bucureşti, contând pentru Campionatul Naţional. Micii „Gladiatori din Tomis” au contabilizat trei victorii, numărându-se printre performerii competiţiei.

În primul meci, jucătorii antrenaţi de George Mircioi şi Vladimir Mihai s-au impus la pas, cu scorul de 87-60, în faţa celor de la CSM Reşiţa, un succes confortabil fiind obţinut şi în a doua partidă, 89-59 cu Petras Piatra Neamţ. Mult mai echilibrat a fost ultimul duel, în care adversară a fost Ştiinţa Slam Bucureşti, însă victoria a aparţinut tot formaţiei de pe litoral, scor 78-59.

Lotul cu care CSS 1-Athletic Constanţa a participat la turneul de la Bucureşti a fost format din: Davide Mihai, Adrian Rădulescu, Eduard Mureşanu, Eric Began, Robert Roibu, Cosmin Grigore, Vlad Creţu, Alexandru Manu, Matei Cocea, Rareş Hârbu şi Eduard Costache.

XXX

Echipa de seniori BC Athletic Neptun va susţine, în perioada următoare, două partide contând pentru Liga Naţională: restanţa cu CSM Oradea, în data de 14 februarie, şi restanţa cu Rapid Bucureşti, în data de 26 februarie, ambele la Sala Sporturilor.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7636 secunde