Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şansă mare de a-şi consolida locul cinci în clasamentul Ligii Naţionale

126
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şansă mare de a-şi consolida locul cinci în clasamentul Ligii Naţionale - 1-1644401129.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep întâlneşte, miercuri, 9 februarie, de la ora 18.00, în deplasare, pe BC Sirius Târgu Mureş, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale.

„După o pauză forțată, reluăm partidele din Liga Națională cu un meci extrem de important în economia luptei pentru play-off-ul campionatului.

Sirius Târgu Mureș este în momentul de față principala noastră contracandidată la locul cinci al clasamentului, iar un succes în acest meci ne-ar asigura în mare măsura îndeplinirea acestui obiectiv intermediar.

Chiar dacă avem de străbătut aproape întreaga țară, avem încredere că ne vom recupera forțele în timp util și ne vom întoarce acasă cu o nouă victorie, care să o dubleze pe cea de la Constanța, de la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Phoenix CSU Simona Halep nu a disputat meciul din 4 februarie, cu CSU Olimpia Braşov, programat la Sala Sporturilor, în lotul adversarei fiind mai multe jucătoare infectate cu virusul Covid-19.

În clasament, Phoenix CSU Simona Halep ocupă locul cinci, cu 24 de puncte, iar Sirius Târgu Mureș, locul şase, cu 23 de puncte.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7321 secunde