Cupa României la baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep porneşte cu ultima şansă în turneul Final Four

172
Phoenix CSU Simona Halep porneşte cu ultima şansă în turneul Final Four - 1-1643723342.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep va înfrunta pe CSM Satu Mare în semifinalele Cupei României, s-a stabilit la tragerea la sorţi efectuată la sala de conferinţe „Mihai Nedeff” din sediul Federaţiei Române de Baschet.

În cealaltă semifinală, faţă în faţă se vor afla ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, deţinătoarea en-titre a trofeului, şi CSM Alexandria.

Turneul Final Four al competiţiei Cupei României se va desfăşura, în zilele de 26 şi 27 februarie, în Sepsi Arena din municipiul Sfântu Gheorghe.

Meciurile din semifinalele se vor juca în data de 26 februarie, în vreme ce trofeul va fi decernat în urma finalei care va avea loc pe 27 februarie.

„Sfârşitul lunii februarie ne aduce, pentru a doua oară în scurta noastră istorie, în faza finală a Cupei României.

La fel ca în urmă cu trei sezoane, în semifinale vom întâlni pe CSM Satu Mare, una dintre forţele baschetului feminin din România .

Chiar dacă pornim cu ultima şansă în turneul Final Four, suntem decişi să ne jucăm şansa până la ultimul fluier şi să demonstrăm că prezenţa noastră în această fază a competiţiei este pe deplin meritată”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9246 secunde